Junior racercykler

(0 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

Junior racercykler: Til små fartbøller

Der er ikke mange rigtige racercykler eller cyclocross cykler til unge eller meget unge ryttere. Enkelte producenter tilbyder dog sådanne modeller. Med disse 20-, 24- eller 26" modeller vil de små hurtigt bleve begejstrede for sporten. Cyklerne er tilpasset i størrelse, geometri og udstyr og giver den samme racerfølelse som de store cykler.

Junior racercykel
SORTER EFTER
Side0af
SORTER EFTER
Side0af

Køb din junior racercykel billigt. Junior racercykler på tilbud! Altid en god pris på bikester.dk

Der findes både normale racercykler og racercykler specielt udviklede til damer, og selvfølgelig skal de mindste heller ikke glemmes. Der findes nemlig også junior racercykler. Juniorracercykler En junior racercykel er specielt udviklet til børn, så de også kan få del i den glæde, det giver at cykle. Der findes altså racercykler til alle i familien, ung som gammel, stor som lille. I junior racercykel-kategorien findes der to forskellige størrelser cykler, så der på den måde er en junior racercykel til alle børn, lige meget størrelse og alder. Det er vigtigt at børn laver regelmæssig sport, for det kan forbygge et eventuelt fremtidigt fedmeproblem. Desuden er det også vigtigt at lære børn, at sport er en naturlig del af hverdagen, og det skal altid være forbundet med noget godt. Cykling er derfor en ideel sportsgren, hvad enten det er på en mountainbike eller en junior racercykel. Med en junior racer er man som barn derfor garanteret god motion, fart, sjov og samvær, altså alle de kriterier der gør, at det altid er glæde at cykle på sin junior racercykel. Bikester.dk har et kæmpe udvalg af junior racercykler i både 24” og 26”, så barnet kan få lige den cykel, der passer allerbedst.

Junior racercykel – hvad skal man være opmærksom på?

Er der måske også gemt en lille Tour de France-rytter i dit barn? Man ved det aldrig, men hvis dit barn interesserer sig for cykling, er det måske en god idé at lade det prøve kræfter med selve sporten, Måske ender det sågar i et Tour det France-løb. Det gælder derfor om at give sit barn succesoplevelser undervejs, så det ikke mister lysten med tiden. Jo mere barnet føler, at han eller hun er god til sporten, desto større er sandsynligheden for, at barnet bliver ved med at synes, det er sjovt. Alt efter hvor gammel barnet er, hvilke ambitioner det har, og hvilken cykelstil det har, skal cyklen og udrustningen tilpasses til det, det laver. Junior racercykler er fuldstændig ideelle og perfekt tilpasset til alle de behov, som et barn nu har. Når man skal vælge den rigtige cykel til sit barn, er det vigtigt, at være opmærksom på en række kriterier, så barnet kan få den bedste cykeloplevelse som muligt på sin junior racercykel. Hvis cyklen er for lille, kan dette føre til belastninger for barnet, og det vil med tiden blive træt af at cykle. Hvis cyklen derimod er for stor, fører dette til en forkert siddestilling, som derved også belaster barnet. Et barns anatomi er altså ikke den samme som hos voksne, og derfor skal et barn have en speciel cykel, der passer perfekt, nemlig en junior racercykel. Inden du derfor går ud og køber den flotteste cykel til dit barn, skal du først og fremmest have disse kriterier med i din beslutning.
  • Størrelsen på rammen er vel nok et af de vigtigste kriterier, som du skal være opmærksom på, når du skal købe en cykel til dit barn. Den skal passe til barnets skridtlængde og siddestilling, så barnet derved får en følelse af kontrol, sikkerhed og stabilitet
  • Vægten af selve cyklen skal selvfølgelig være mindst mulig og på grund af den mindre ramme og den mindre størrelse af udrustningen, er selve vægten af en junior racercykel tilpasset barnet.
  • Gearskifterene skal være tilpassede til børnehænder, så det dermed er lettere for barnet at skifte gear. F.eks. er gear fra mærket Shimano meget brugt
  • Det er vigtigt at købe dæk, der er så lette som mulige. Dette giver barnet så lidt rullemodstand som muligt og dermed også mere fart og cykelglæde
Lige fra et barn er 10 år gammelt, kan det deltage i landevejscykelløb, og derfor findes der selvfølgelig junior racercykler, der er fuldt udstyrede og passer til denne aldersklasse. Vær fx særlig opmærksom på cykler fra kvalitetsmærker som Giant, Shimano og Koga Miyata, disse junior racercykler er meget brugte til børn.

Junior racercykler – hvilket udstyr er ellers vigtigt?

Når der først er investeret i en junior racercykel, skal barnet selvfølgelig også have det rigtige cykeludstyr, for at turen på en junior racercykel bliver så komfortabel som mulig. F.eks. tilbyder bikester.dk også en masse cykelbeklædning til børn og juniorer. Først og fremmest er det vigtigt, at barnet beskytter sit hoved med en cykelhjelm. Dernæst er det også vigtigt, at barnet bliver udstyret med et par gode cykelsko til sin junior racercykel. Et barn har de helt samme behov for cykelbeklædning og cykeludstyr som voksne har, og selvfølgelig skal der derfor også investeres i et par cykelbukser, en cykeltrøje og en god cykeljakke, der kan beskytte barnet i alt slags vejr. Når udstyret er anskaffet, er barnet sådan set klar til at indtage landevejen, og du kan dermed se frem til, at dit barn får mange gode og uforglemmelige oplevelser på sin junior racercykel, hvad enten det er alene, med vennerne, eller sammen med dig og familien.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling