Brooks

(175 Produkter)

  Vælg

Valgt:
  •  
  •  
  •  
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Sadler fra Brooks
Brooks

Brooks: Siden 1866

Førsteklasses sadler kommer fra Brooks. Professionelle ryttere ved hvor vigtig en god sadel er. Det er ikke kun for professionelle ryttere at sidde godt. Nej den der cykler meget til dagligt gør klogt i at investere i en god sadel, en ukomfortabel saddel kan ødelægge en ellers herlig tur. Med en Brooks saddel i kernelæder er enhver tur en fornøjelse. Den sejlivede sadel er den idelle kompagnon på den lange strækning og i kuperet terræn. Siden 1866 har Brooks produceret de afholdte lædersadler.

SORTER EFTER
Side1af
4
 
SORTER EFTER
Side1af
4

Brooks - Lædersadler og cykeltilbehør

Brooks er et engelsk firma, der producerer og sælger de lækreste lædersadler, greb og cykeltasker til kvalitetsbevidste cyklister. Brandet har en lang historie bag sig. Helt tilbage i 1866 etablerede John Boultbee Brooks en læderbutik i Birmingham. I starten solgte han mest sadler til heste, men i 1878 døde hans egen hest, og det førte til et glimt af inspiration. Han lånte nemlig en jernhest som erstatning, og sadlen på den var så ubehagelig, at han fik ideen om at begynde at producere sadler til cykler. I 1882 fik han sit første patent på en cykelsaddel, der hurtigt blev en stor succes på grund af den konfortable udformning. Firmaet blev videreført i familien Brooks helt indtil 1958, og i 1962 blev det opkøbt af det engelske cykelmærke Raleigh. Efter årtusindskiftet er Brooks imidlertid igen blev et selvstændigt firma og brand, som følger en kurs med stor respekt for den oprindelige arv. Firmaet fokuserer udelukkende på sadler, tasker med videre, og holder fast i de 150 års tradition og ekspertise.

Læder med lækker finish

Sadler i læder er den helt store vare fra Brooks. Brooks Cambium C17Sadlerne findes i mange forskellige varianter. Der er altid tale om ægte læder, så det er detaljerne der gør forskellen. Læderet kan fås indfarvet i en lang række forskellige nuancer, lige fra en klassisk sort læder over mange forskellige brune toner til blå, grønne og gule farver. Mange af hjelmene har flotte og solide affjedringssystemer, primært med fjedre, der lige som resten af hjelmenes skelet er lavet i metal af høj kvalitet. Når man skal vælge mellem de mange flotte sadler, er det vigtigt at tage udgangspunkt i den cykel, sadlen skal monteres på. Hvis der er tale om en ”bedstemorcykel” med en opret kørestilling, er det måske oplagt at vælge en bredere sadel med en optimal affjedring. Hvis sadlen skal bruges på en racercykel, er det måske en af de smallere sadler man skal kigge nærmere på. Og så skal farven og designet naturligvis passe til det udstyr, der allerede er på cyklen.

Kvalitet holder længere

Det ægte læder kan holde i mange år, hvis man vedligeholder det rigtigt. Så det kan være en god ide at bestille original læderfedt fra Brooks, som kan smøres på sadlerne for at undgå indtørring. Metaldelene skal naturligvis også vedligeholdes ved smøring med olie, så man undgår en knirkende og rustende sadel. Der er dog ingen grund til at være bekymret over, at det kræver meget arbejde. Med et minimum af indsats har man flot og optimalt udstyr så længe, man har lyst til at blive ved med at bruge det.

Styr på styret

Man kan også få styrgreb fra Brooks, der passer til de lækre lædersadler. Grebene findes både som runde endegreb, der kan monteres på ethvert styr med den rigtige omkreds, og som styrbånd, der kan vikles om metallet på det bare styr. Grebene findes både i sort og i en beige lædernuance, og giver det helt rigtige autentiske look til cyklen.

Opbevaring til den store guldmedalje

En anden populær vare fra Brooks, som findes i et stort udvalg, er cykeltasker af enhver slags. Brooks Norfolk FrontHer findes man alt lige fra lækre cykelkurve til tasker, der kan monteres både foran og bagpå cyklen. Der findes også værktøjstasker til montering under sadlen, og større rejsetasker der kan monteres på begge sider ved bagagebæreren. Desuden er der rygsække, skråtasker og skuldertasker, som ikke sidder fast på cyklen, men bæres på kroppen. De fleste af taskerne er lige som sadlerne i det lækreste læder, men der fås også lærredstasker med små detaljer i læder. Her er mange forskellige farver og designs at vælge imellem, og taskerne fuldender sammen med sadler og styrgreb indtrykket af tradition og holdbarhed på cykler, der er skabt til at blive brugt.

Ikke kun tilbehør og reservedele

Endelig findes der også en række specialvarer med navnet på. Man kan for eksempel få en enormt lækker og effektiv regnfrakke, skabt til at bruge på cyklen. Man kan også få pedal-remme i læder, særlige sadelbeslag til Brooks-sadlerne og en ”mudflap” – det der vel på dansk kaldes en stænkklap – også i flot og ægte læder. Produkterne emmer af engelsk historie og tradition. Firmaet sponsorerer særlige løb og begivenheder, hvor cykelsportens lange historie er i fokus. Det gælder blandt andet det såkaldte ”L´Eroica Vintage Ride”, hvor cykelryttere på vintage-cykler og klædt i cykeltøj som det så ud i det nittende århundrede, kører af sted i samlet flok. Samtidig er der tale om et brand, der garanterer optimal kvalitet og lang holdbarhed. Der er cyklister, der kører rundt på sadler fra 1960´erne, som stadig fungere optimalt. Hvis læderet passes og metaldelene smøres, kan udstyret næsten ikke slides op. Og det bliver bare flottere og flottere, jo mere det bruges. De fleste får øje på varerne fra Brooks på grund af de flotte sadler, men der er også grund til at kigge nærmere på de øvrige varer fra firmaet. Man kan gøre sin cykel langt mere brugbar ved at have det rigtige udstyr i form af tasker til styret, bagagebæreren, sadelen eller kroppen. Så har man pludselig mere end en maskine, der kan befordre en fra det ene sted til det andet. Man kan også få plads til skiftetøj, værktøj og lappegrej, og tage af sted på cykelferie med alt det nødvendige i taskerne. Kvaliteten er der i hvert fald ingen tvivl om, når varen kommer fra Brooks. Så det er bare at finde det helt rigtige design, den helt rigtige farve og den helt rigtige funktionalitet, og så bestille det, du ønsker.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling