Avid

(56 Produkter)

  Vælg

Valgt:
  •  
  •  
  •  
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Avid dele
Avid

Avid: MTB passion

Bremsesystemerne fra Avid lever op til de strengeste krav indenfor kvalitet og sikkerhed og sørger for, at du altid har din cykel under fuldstændig kontrol. Trods bremsernes robusthed monteres de enkelt, hvilket er en elsket faktor både for hobbyskruere og professionelle cykelmekanikere. Hos Avid mærker man den fulde opmærksomhed og fokus på mountainbiking.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Avid - Bremser med fokus på detaljen

Avid er et godt eksempel på et brand, som har nået toppen ved at fokusere. Firmaet producerer udelukkende bremser til cykler. Det gør de til gengæld så godt, at deres udstyr findes på cykler over hele verden, og bruges både af motionister og af førende professionelle cykelryttere. Avid startede i 1991 som producent af en særligt gear-serie til mountainbikes, men fandt snart ud af, at bremser var det, de var allerbedst til. I 1992 udviklede de verdens letteste fælg-bremse, men det var skivebremserne, der for alvor gjorde mærket kendt i hele verden. Siden har de løbende udviklet på deres produkter, så de nu er blandt de absolut førende på markedet. Der kommer hele tiden nye, lækre greb og bremser fra Avid, og du kan se og bestille de bedste af varerne her på siden.

Avid er med på moden

Avid er et amerikansk brand. Det er en del af SRAM Corporation, som ligger i Chicago, Illinois. Avid CodeSRAM er især kendt for sine fremragende gearsystemer, og for at have opfundet det greb-skifte, som man i dag finder på mange hverdagscykler. SRAM har købt en række amerikanske producenter af cykeludstyr, så de i dag kan tilbyde udstyr af enhver art uden selv at skulle udvikle det fra bunden. SRAM er et anerkendt mærke, som er kendt for god kvalitet og høj lir-faktor. Og de er altså deres førende linje, når det drejer sig om bremser. Firmaet markedsfører både produkter som foldecykler, mountainbikes og downhillbikes. Det er især på udstyret til de lidt mere krævende cykelture i skoven, på bakker og i bjerge og helt væk fra vejene, at Avid er førende. Firmaets slogan er ”brakes that help you fly”, og kodeordet er kontrol. Kontrol over cyklen i alle situationer ved hjælp af bremser i topklasse.

Cykler til alle behov

Vi fører en lang række forskellige produkter fra firmaet og har valgt at fokusere på de lidt mindre specialiserede produkter, som kan bruges af både professionelle og motionister, der lægger vægt på at have udstyret i orden. Det gælder både landevejsrytteren, der vil have lette og effektive bremser til de lange ture, og mountainbikerytteren, der går efter sikkerhed og effektiv bremsning i både dagligdags og uforudsete situationer. Hos os kan du både finde bremsegreb, bremseskiver til skivebremser, bremsebelægninger til både skivebremser og fælg-bremser, og alle de beslag og det udstyr, du skal bruge til at montere bremserne. Du kan også bestille et kit til at vedligeholde bremserne, så de fungerer så effektivt som muligt og holder længere, og skruer og adapter, så du selv kan montere udstyret perfekt på din cykel.

Innovativt cykeltibehør

Det helt grundlæggende valg, når du skal finde bremser til din cykel, er naturligvis, om du vil have bremser på fælgen eller skivebremser på selve hjulet. Avid BB7 MTNMan kan ikke generelt sige, at den ene eller den anden type er bedst, men man kan pege på nogle fordele og ulemper ved både fælgbremser og skivebremser. Fælgbremser er den klassiske, velprøvede bremsetype, som stadig bruges på mange landevejscykler. De er relativt lette at montere. Det er dog vigtigt at sikre, at bremserne er rigtigt indstillet, og at bremsebelægningen ikke er nedslidt. Ulempen kan være, at grene og blade har det med at sætte sig fast i bremsesystemet, hvis man kører i skoven. Bremseevnen på fælgbremser kan også nedsættes i vådt vejr. Skivebremserne er den mere moderne bremsetype, som har vundet stort indpas især på mountainbikes. De giver en sikkert bremsning også på de helt stejle nedkørsler. Det kræver dog en lidt større mekanisk snilde, hvis man selv vil montere og vedligeholde dem. Det er i øvrigt vigtigt at være opmærksom på, at det ikke kun er fælgbremserne, der har bremsebelægning. Bremsningen med skivebremser sker også ved hjælp af en bremsebelægning, som man bør checke, vedligeholde og forny, så man altid er sikker på cyklen. Du skal også overveje, om du vil have mekaniske eller hydrauliske bremser. De mekaniske bremser virker ved en direkte kraftoverførsel til bremseskiverne, mens de hydrauliske bruger trykluft til at overføre energien. Et sæt helt almindelige mekaniske fælgbremser kan være et ganske fornuftigt valg, også selv om du bruger din cykel rigtigt meget. Alle vores produkter fra Avid sikrer, at din cykel stopper på din kommando, så det er i høj grad et spørgmål om personlig smag, om du vælger den mere traditionelle løsning eller de nyeste skivebremser.

Gode bremser er et must

Under alle omstændigheder er det afgørende at have gode bremser på din cykel. Det er både et spørgsmål om grundlæggende sikkerhed og om køreglæde. Når du når din topfart på racercyklen ned af en lang bakke, eller skal ned af en bumlet bakke med masser af småsten på din mountainbike, er det vigtigt at vide, at du kan stole på dine bremser. Og det kan du med helt sikkert, hvis de er fra Avid. Vi fører også bremser fra en række andre producenter, og det er en god ide at kigge på alternative muligheder, før du vælger, præcis hvilket produkt du vil bestille. Hvis du er seriøs med din cykling er der god chance for, at du ender med et sæt bremser fra Avid. Det er amerikansk cykelteknologi i topklasse med et lækkert design. En lang række af verdens bedste cykelryttere både på landevej og på de mere stenede stier kører med Avid, og brandet er synonymt med kvalitet, sikkerhed og køreglæde. Check de mange muligheder ud her på siden, og find det helt rigtige produkt til din cykel.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling